eget tryck på fotbollströjor


 • Med UEFA Super Cup och Club gör egna fotbollströjor
  Klopp har guidat Liverpool tillbaka till toppen av världsfotbollen, efter att ha lett sin sida till Champions League och Premier League-titlarna på rad.
  Med UEFA Super Cup och Club World inklämda mellan de stora trofétriumferna är det lätt att se varför han betraktas som en av de bästa cheferna i spelet - och varför Reds fans är desperata att inte förlora honom.
  53-åringen är kontrakt till Liverpool fram till 2024 efter att ha förlängt sina villkor i december förra året.
  fotbollskläder barn billigt
  Om han stannar under hela sitt kontrakt kommer han att ha varit chef för Liverpool i nio år - två år längre än han var vid rodret i både Mainz och Borussia Dortmund i sitt hemland Tyskland.
  Det har spekulerats mycket i att Klopp kommer att erbjudas sitt lands landslagsjobb när hans tid i Liverpool upphör.
  fotbollströja
  Men det tyska fotbollsförbundet kan behöva vänta, eftersom Reds-chefen har föreslagit att han kommer att öppna för att förlänga sin vistelse hos klubben även bortom sitt nuvarande kontrakt - och vem vet hur många troféer Liverpool kunde ha vunnit när han äntligen lämnar Anfield?
  Han säger att han kommer att behöva minst ett års semester från fotboll efter att ha lämnat Liverpool - det är kraven på att vara manager på en av världens största klubbar.
  Klopp hade planerat att ta ett ledigt år från fotboll när Fenway Sports Group erbjöd honom Liverpool-jobbet 2015.
  När Liverpools Premier League-titelförsvar fortsätter bort till Chelsea på söndagen inför en ny lutning i Champions League nästa månad, kommer managerns planer för en sabbatsperiod att vara på vänt en tid ännu.
  fotbollströja barn eget tryck
  När den tiden kommer kommer Reds fans utan tvekan att vara ledsna att se honom gå - men han kommer säkert att ha förtjänat sin semester.
  Klopp tar sin Liverpool-sida för att möta Frank Lampards Chelsea på Stamford Bridge på söndagen med en kick-off 16:30.