FA-cupfinalen til Arsenal


 • Frank Lampard er desperat fotballdrakter butikk
  Ifølge rapporter kan Chelsea fullføre signeringen av keeper Edouard Mendy i løpet av få dager. Frank Lampard er desperat etter en ny skuddstopper, og de blå er tilsynelatende nær å bli enige om en avtale med Rennes.
  Spanjolen har slitt med å nå sin toppform og ble droppet av Lampard midt i sesongen.
  Lampard ga sin nr. 1 en ny sjanse til å sementere sin plass i laget for den siste innkjøringen, men han var ikke imponert.
  Billige fotballdrakter
  Willy Caballero fikk nikket for den viktige seieren mot Wolves på sesongens siste dag, der Chelsea sikret seg en topp-fire-plassering.
  Arrizabalaga måtte se fra benken da de vest-londonere tapte FA-cupfinalen til Arsenal og ble dumpet ut av Champions League av Bayern München.
  fotball drakter
  Chelsea kan ha sett ut for å laste 25-åringen i sommer, men ingen klubber hadde råd til å oppfylle verdsettelsen, og heller ikke dekke keeperens lønn.
  Et billigere alternativ var nødvendig og Chelsea speidere føler at Mendy er den ideelle kandidaten til å utfordre Arrizabalaga til en startplass neste sesong.
  Chelsea flyttet tidlig i sommer for å fange angriperen Hakim Ziyech og Timo Werner fra henholdsvis Ajax og RB Leipzig.
  I forrige uke bekreftet Blues sin største signering av sommeren så langt i Bayer Leverkusen-midtbanespilleren Kai Havertz.
  fotballdrakt
  Petr Cech, Chelseas tekniske og prestasjonsdirektør, forklarte nylig hvorfor han har fått i oppdrag å finne en ny keeper.