Premier League har endnu

 • fans er klar til at vende billige fodboldtrøjer salg tilhængere på dette stadium
  Premier League har endnu ikke truffet en beslutning om, hvorvidt tilhængere vender tilbage til sæsonens sidste kamp, ​​efter at regeringen har skitseret sine planer om at lette begrænsningen af ​​låsning af koronavirus.
  Fans er klar til at vende tilbage til sportsbegivenheder i begrænset antal fra den 17. maj med forbehold for yderligere gennemgang.
  En endelig beslutning fra regeringen kan træffes så sent som den 10. maj, når de giver besked om den næste fase af deres køreplan.
  Belgien trøje
  Premierminister Boris Johnson bekræfter, at fans kan få lov til at vende tilbage til stadioner inden de sidste kampe i Premier League-sæsonen ... ????
  Italien Trøje
  Klubber forventes at diskutere spørgsmålet om sportslig integritet og en opfattet konkurrencemæssig fordel for hjemmeholdet.
  Fußballtrikots
  Alle 20 klubber spiller traditionelt på samme tid på sæsonens sidste dag, idet sportslig integritet er et nøgleelement på dagen, givet endelige placeringer og præmiepenge på spil.
  chweiz Trøje
  Premier League forventes ikke at omlægge sin næstsidste kamprunde den 15. maj, da det er nødvendigt at holde datoerne senere den uge for omarrangerede spil forårsaget af tidligere koronavirusudbrud og FA Cup-finalen.
  Der er endnu ikke fastsat en dato for en beslutning, og selvom den hilser regeringens køreplan velkommen, forstås Premier League som værende forsigtig med at rejse tilhængere af tilhængere på dette stadium.